2012. augusztus 19., vasárnap

Damaki Pálinka Túra

Ígéretemmel ellentétben most a karkötőt megelőzi egy esemény. A család nagyon jó barátai meghívták minket a szombati Damaki Pálinka Túrára. Damak Edelénytől 7 km-re fekszik festői tájképet nyújtva az oda látogatóknak. Nem kimondottan a pálinka miatt mentünk el, inkább a programok, főleg a kézműves sátor miatt. :)
Egy miskolci hölgy meg mutatta, hogy az újra hasznosítás jegyében milyen tárgyakat lehet készíteni, a párnák és táskák használt ruhák anyagából készültek, a párna bélése pedig kabát bélés volt. Elgondolkodtató, hogy egy kis újrahasznosítás után milyen gyönyörűséges tárgyakat lehet elkészíteni. Amiket a helyszínen készíthettünk azok pedig aranyosak és ismét az újrahasznosítás jegyében történtek, ami igencsak tetszett környezetvédelmi szempontból is. A virágokból kettő is készült, az egyiket édesanyámmal ketten készítettük. :) 





A gipsz formákból pedig a kis öcsém segítségével készítettünk párat. :) A gipsz figurákat az ujjunk segítségével bekentük grafit porral, majd arany - bronz színű festékkel még díszíthettük az ízlésünknek megfelelően.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése